Yoga: mat före och efter passet

yoga by miss lopez

Swedish/ Vet ni att jag funderar på att ordna visnings resor till de som vill köpa hus i Spanien? Tänk att Yoga NU utomhus??? 🙂
Det som är bra med de hus jag säljer är att många har gym och simbassäng( privat eller ute) men hur som helst då kan man träna Yoga också varje dag. Nu är jag mycket inne i meditations metoder etc.. och vet att det här med kost är väldigt viktig. Visste ni att man bör anpassa matintaget efter den typ av träningen man gör?

yoga by miss lopez
yoga by miss lopez

Till exempel när det gäller yoga fick jag veta att det är viktig att äta närings produkter som ger energi som vi kan spara länge i kroppen…
Min tips:
Före: protein bollar gjorda med mandel, kakao, tahini (rik sesam arginin klistra), kokos olja (främjar energiproduktionen för en djupare praxis), kokos socker (rikt på mineraler) och pulveriserad maca ( antioxidant).
Nästa: “reparera” dina muskler med morot och selleri, en rik blandning av proteiner, antioxidanter och mineraler.

Nästa inlägg visar jag var kan jag ordna visningsresor i Marbella/ Costa del Sol till er…Anmäl dig gärna här SOLNU

Stay tuned..