Visningsresa till Spanien

golf i costa del sol

Swedish/ Idag vill jag visa var ni kan bo under visningsresa (Jag följer med och visar!) för ni som funderar på att köpa bostad i Spanien, i det här fallet bilderna är från Costa del Sol, men det finns mycket fina möjligheter i Costa Blanca också…Jag hjälper med att ordna bostad under visningsresa.
Om du har bestämt dig för att köpa en bostad i Spanien eller om du funderar på att köpa och du ännu inte har bestämt dig var, så är en välordnad besöksresa det bästa alternativet för dig och härifrån vill jag ge er mina bästa tips. 🙂

Jag/ Vi på SOLNU, en del av Miss Lopez bistår dig med att planera en visningsresa på en, två eller tre dagar, beroende på vilka områden du önskar besöka samt hur mycket tid du har till förfogande. Det som är bra ar att jag kan vägleda dig angående besöksresans längd samtidigt som de har dina mål i beaktande. Låter det bra?

Nu vill jag visa var ni kan bo under visningsresa. De flesta är aparthotell av högsta kvalitet med allt man behöver för att må bra och lite till…dessutom privat simbassäng och utomhus, golf i närheten, spa, gym, bästa service utbud…

visningsresa till spanien
visningsresa till spanien
visningsresa till spanien
visningsresa till spanien
visningsresa till spanien
visningsresa till spanien
visningsresa till spanien
visningsresa till spanien
visningsresa till spanien
visningsresa till spanien
visningsresa till spanien
visningsresa till spanien

golf i närheten

golf i costa del sol
golf i costa del sol

spa

spa i spanien
spa i spanien

gym för att träna…i huset

Låter det bra?

Kolla på det! Det här nyproduktion är värd att titta på plats, eller hur?

köpa bostad i spanien
köpa bostad i spanien

Jag håller på att ordna en visningsresa till Spanien i början av februari. Följer du med?
Kontakta mig gärna för mer information här SOLNU
eller mejla mig till isabel.lopez@misslopez.se