Viewing Trip

Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/1/7/c/misslopez.se/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

In swedish

 

i samarbete med SOLNU

Bostäder i solen för alla!

Kom och se

Om du har bestämt dig för att köpa en bostad i solen eller om du funderar på att köpa en bostad utanför ditt land och du ännu inte har bestämt dig var, så är SOLNUs besöksresa det bästa alternativet för dig.Vi är alla annorlunda och det finns olika sätt att besöka ett område, dess omgivningar och bostäderna som erbjuds i området. Vi på SOLNU är flexibla och kundens prioriteringar är det viktigaste för oss. Vårt teams fleråriga erfarenhet bidrar till att vi lägger upp ett besök på det mest effektiva sättet för att du ska hitta din drömbostad.

SOLNU bistår dig med att planera en visningsresa på en, två eller tre dagar, beroende på vilka områden du önskar besöka samt hur mycket tid du har till förfogande. Vårt team av personliga rådgivare är de som bäst kan vägleda dig angående besöksresans längd samtidigt som de har dina mål i beaktande.

Tveka inte att rådfråga om resemöjligheterna. SOLNU står för en del av resekostnaderna.
Vårt mål är att göra hela processen lättare och trevligare. Vi hämtar upp dig i tid på flygplatsen, vi guidar dig i de områden du visat intresse för, vi följer med dig till bostäderna du valt ut samtidigt som du får vila för att få återhämta dig och fortsätta med besöken. Om du så önskar, följer vi med dig till advokater och banker och du får dessutom besöka vår byggnad  för att få bekräftat att vi är ett etablerat företag och att du har hamnat i rätt händer. Vi tar helt enkelt hand om allting.

Anmäl dig redan nu via mejl och få mer information isabel.lopez@solnu.se

eller vår kontaktform

[yikes-mailchimp form=”1″]