Värdecheck

rådgivning vid bostadsköp intresse
värdecheck hitta bostad i spanien

Swedish/ Hej igen!. Jag har varit upptagen idag med städning av flyttning om en affärslokal. Nu är det klart med affären och det känns så bra så jag kan fokusera på mitt nästa event den 8 mars på Orient Tours!.
Jag tänkte att det vore en bra ide att skapa en värdecheck som man kan dela. Den jag visar är bara en draft och väntar på att få från en riktig bra med SOL NU logo på. Det är faktiskt ganska många som vill ha rådgivning om bostadsköp i Spanien så varför inte bjuda på lite av min tid? 🙂 Ni vet…tiden är guld så den som får en sånt, hoppas jag att den blir glad. Det är faktiskt av stor värde att få en bra rådgivning som kan verkligen hjälpa dig med en lyckad affär, eller hur?. Speciellt när vi pratar om miljoner…, eventuellt huslån…
Igen, vill ni ha rådgivning vid bostadsköp, kontakta mig gärna via mejl info@misslopez.se eller anmäl ditt intresse via SOL NU!
Vi ses!
Viva bostäder i solen för alla! 🙂