Vamos a la playa…

semesterbostad i spanien

Swedish/
Hej mina vänner! Vamos a la playa!


Här en home video jag har gjort själv. Att lyssna på havets vågor är bland den vackraste och lugnande som finns!. Jag önskar att jag hade mitt hem precis vid havet… :). Det är bara några dagar kvar till jag åker tillbaka till Stockholm så jag passar på så mycket jag kan att gå och sola i stranden.

Här några bilder från nära stranden. Jag och min familj var på en eko bar. Cool!

miss lopez i stranden
miss lopez i spanien
terraza de santa cristina
playa de santa cristina
santa cristina beach
santa cristina beach spanien

20160828_195629

terraza de santa cristina beach
terraza de santa cristina beach
miss lopez
miss lopez isabel
Bastiagueiro beach Spanien
bastiagueiro beach Spanien
surfing in Bastiagueiro beach
surfing in Bastiagueiro beach

20160828_173207

Sen tillbaka i Sverige börjar jag med jobbet. Några projekt på gång bland annat förmedling av hus i Spanien. Det kommer att bli spännande och jag ser fram emot att börja jobba eftersom jag älskar mitt jobb 🙂

Tycker ni kanske om att spela golf?. För ni som är intresserade kommer ni att få tips från mig.

spela golf i Spanien
La Quinta Golf & Country Club

OK. Än så länge kan ni anmäla er intresse via den här banner. Click och lämna ditt namn och kontaktuppgifter och ni kommer att bli kontaktade för mer information. Förresten kontoret med personal på plats hittar ni från den 5 september på Medland Spanien c/o Miss Lopez: Skeppargatan 41 A, 114 52 Stockholm.

Vi ses! men innan dess gör klick HÄR

Medland Spanien i Stockholm, Sverige
Funderar du på att köpa hus i Spanien