Thank You for coming!

Svenska/ Det blir svenska den här gången! 🙂

Jag har varit valkigt idag trött efter tre dagars “Hitta bostad i Spanien event” på mitt kontor på Skeppargatan 41 A, Östermalm och har inte haft tid att blogga…men jag glömmer aldrig er!

Viktigaste nu…jag vill tacka alla som kom till eventet! Det har varit över förväntat och känner mig väldigt glad att det var så många som kom. Vi nästan skulle inte kunna hantera situationen om det var flera som kom. Väldigt godkänd!. Intresse verkade stor på de potentiella kunderna som faktiskt kom till eventet.

Imorgon kommer vi att granska eventet och det riktiga resultatet kommer vi att få se lite senare. Tillsammans med mäklare firman i Spanien kommer vi att sätta en ny strategi. Det blir spännande, eller hur?.

Idag vill jag bjuda på några blommor jag fotograferade idag tillsammans med mina barn när vi köpte en del saker på Plantage. Vilka fina färger!

 

flor3

rött passion

flor2

lavender

flor1

“margaritas”, Que bien!

flor4

Fina, eller hur?. Jag hoppas att ni tycker om mina blommor.

Tack igen!. Det blir ännu bättre nästa gång!