Thai food for dinner in Kristianstad and psychological tips from Santandreu

(Swedish)

idag kom jag till Kristianstad för att träffa min dotter Madeleine och jag stannar några dagar till. Hon är inte barn längre utan en riktig “señorita” och jag blir glad att se hon börja hitta sin plats i livet. Jag kan inte hjälpa att vara en stolt mamma, förstås! 🙂

Så vi gick på en Thai i Kristianstad.

thai

Hon är halv spanjorska halv svensk eller 100% båda, men hon älskar så mycket Asiatisk mat. Under middagen jag fick väldigt bra tips från henne där fokus är ekologi och hållbarhet. Länge leva naturen!

Ni som har små barn, tänk bara “små barn små problem, stora barn, stora…” så var förbered att ge dem bra råd och stöd hela vägen. Så nu när jag är själv kollar på min favorit psykolog i en You Tube video.

Ops! På spanska bara! (kanske dags att lära dig spanska också? ) 🙂

Här kommer en av Rafael Santandreus video. Alltid rolig att lyssna på honom!