Swedish citizens ceremoni 2016

Svenska/ Idag, egentligen igår eftersom nu är redan den 7 juni är/var Sveriges nationaldag och jag firade på Stadshuset i Stockholm. Jag var bjuden för första gången till medborgarskap ceremoni. Nu har jag två nationaliteter, både svensk och spansk och det känns riktig “cool”. 🙂

Jag kom dit ensam och gick ut med två nya vänner, en man som kommer ursprungligen från USA och andra kompis en kvinna från Finland, nu svenskar allihopa. Otroligt fint. Har ni firat nationaldagen? Hur som helst så är jag lite extra tacksam idag över att mina barn har vuxit upp här och att jag får möjlighet att driva företag i Sverige…till och med att jag har blivit en hybrid med större perspektiv som kan se den ljusa sidan att vara en världs medborgare…för att först och främst är Vi världs medborgare allihopa! Viva mångfald Amigos! 🙂

Kolla bilderna och tveka inte att kommentera!. Grattis Sverige!

medbor6

medbor7

Stadshuset i Stockholm idag.

medbor3

medbor4

medbor5

medbor2

Musik, presentationer, sveriges national sång och kaffepaus efteråt…

Äntligen Sveriges national dag 2016!

Hejdå! Vi ses!

& Hasta la vista!