STHLM TAPAS Selected

Swedish/

Igår lördag kväll var det dags att testa STHLM TAPAS selected i Gamla stan…Jag tog några kompisar med mig och det kändes på en gång liksom en tjejmiddag. Det var länge sen jag har varit ute på middag med bara tjejer så vi hittade den perfekta ställe i Stockholm i bästa läge! 🙂

Den här tapasbaren har fått inspiration av Barcelona tapas barer med fokus på riktigt bra FUSION (från hela världen) tapas och tydliga smaker. Min favorit var “gambas al ajillo”, forfarande kommer jag smaken, sååå goda! Lite bättre, lite mer “selected” 🙂

Det är som att komma in i ett hål i väggen men perfekt eftersom en tapasbar ska vara trång, eller hur?

Här kommer några bilder. Värd att prova Tapas på STHLM TAPAS selected!

sthlm tapas selected
sthlm tapas selected
sthlm tapas selected
sthlm tapas selected
sthlm tapas selected
sthlm tapas selected