Spansk paella på 18 minuter

Swedish/ I samarbete med Gastronomic Spain (ADLINK), spansk mat på nätet med gratis leverans direkt från Spanien.
Den smaken jag saknar mest! en god paella på riktigt inte alla gånger lätt!
min älskling…

paella från gastronomic spain
paella from gastronomic spain, spansk mat på nätet med fri frakt, buy spanish food online

Idag har jag sett mat överallt! 🙂 så gott! Maten är livet och livet är kärlek, eller hur?
OK, idag fick jag veta hur man verkligen lyckas göra en riktig god paella på bara 18 minuter!!!! Otroligt!. Jag vet , jag har gjort paella förut och det är mycket mera jobb än man tror och det tar minst en timme…eller mera. För att göra en god paella, kärleken är viktigaste ingrediens utan tvekan! Utan kärlek blir ingen riktig paella bara en turistfälla som det finns många…när man inte gör det med just det, kärlet!
Jag ser fram emot att göra det själv så jag fick den här videon om hur ska man tillaga den här paella som du kan beställa själv på Gastronomic Spain. Nästan för lätt…men sann! 🙂
Kolla videon:

Vad tyckte ni? Lätt eller hur? Nu är det bara att beställa själv och prova!. Jag kommer att laga den snarast!…ser fram emot!
Här en gammal bild…
paella by miss lopez
paella by miss lopez

Hasta la vista
Viva la paella!