Spansk mat på nätet med gratis leverans från Spanien till hela Europa

Swedish/ I samarbete med Gastronic Spain (ADLINK)
Idag fick jag min förta matpaket direkt från Spanien!! 🙂 fullt med spanska delikatesser och min älskade paella! Min favorit maträtt!

köp spansk mat på nätet med gratis leverans
köp spansk mat på nätet med gratis leverans

Det kommer att bli spännande att testa deras produkter nu jag har ett samarbete med dem på bloggen och sprida vidare deras produkter. Gastronomic Spain koncept går på att leverera spansk mat till hela Europa på nätet, OBS! med gratis leverans från Spanien direkt till ditt hem. Idag fick jag paketet direkt i mitt hem och det känns väldigt roligt eftersom jag saknar så mycket en god paella och den riktiga spanska smaken samt alla spanska delikatesser…
Jag har varit riktigt upptagen med jobbannonsen, event planering mm och har inte hunnit till nu, precis innan jag går att lägga mig att blogga…typiskt! :). Jag ser fram emot att prova på Gastronomic Spain produkter och jag tror att det blir säkert under helgen när jag har mera tid samt blogga om min upplevelse.

spansk mat på nätet med gratis leverans
spansk mat på nätet med gratis leverans

Jag älskar paella… 🙂 alltid på söndagar brukade jag äta paella som barn…

spansk mat på nätet med gratis leverans från spanien till sverige och hela europa, gastronomic spain, beställ spansk mat på nätet, paella på nätet
spansk mat på nätet med gratis leverans från spanien till sverige och hela europa, gastronomic spain, beställ spansk mat på nätet, paella på nätet

Det lönar sig att beställa spansk mat på nätet, eller hur?
Kolla gärna på deras hemsida GASTRONOMIC SPAIN

Viva tapas på nätet!