Sol nu.se beach flagga

Hola Amigos!!!
Swedish/ Snart är det dags! idag är det bättre att skriva på svenska med tanke på att jag har ett event på söndag om köpa hus i Spanien och imorgon en hel dag på Köpa hus utomlands mässa i Älvsjö. Vill ni träffa mig på Älvsjö mässa? Då kom till MendlandSpanien stand imorgon 🙂
Vad rolig!. Det här är verkligen min grej…
Men nu jag vill erkänna att det här veckan har verklige varit mycket med företagande…och turbulens till och med…det känns bra att jag har läst juridik i Spanien…en gång i tiden. Jag vill bara inte komma i detaljer…men om ni frågar då kanske kan jag berätta mer.
Så idag kommer jag att vara kort på bloggen…”SI breve, dos veces bueno” ett uttryck på spanska.
Och nu kommer lite bilder från idag…och det roligaste är att jag har fått en beach flagga för eventet på söndag på Orient Tours’ och sen att annonsen på Metro blev större än vi hade förväntat oss…Tack Metro tidning!
Ni ska se! 🙂

Solnu.se
Solnu.se

Solnu.se beachflagga
Henrik från Bmdagency och miss lopez

Solnu.se annons på Metro

Expressen flytta till solen

I Expressen skrivs om att flytta till solen. Rolig tycker jag, det känns som det kommer att bli trenden på grund fördelarna och visst Spanien är favoriten bland européer, visste ni det?
Och du, vill du flytta till solen, i alla fall pendla lite mera??? 🙂
Boka med mig en rådgivning på SOLNU.
Vi ses imorgon… 🙂