Selling home decoration at misslopez.net

kyrablå
heminredning från Spanien

Swedish/

Ni vet kanske att jag säljer heminredning från Spanien via min shop online Misslopez.net och idag sålde den här överkast i blå och vit. Den heter Kyra och finns på webbshoppen. Det känns riktigt bra varje gång jag får en beställning via nätet faktiskt…

Det är inte alltid lätt att sälja via nätet men nu har jag bestämt mig att boosta min webbshop. Det är mycket som måste göras men det här är mitt mål inför hösten. Vi kommer till och med att annonsera på Hemnet inspiration och nästa vecka kommer jag att träffa en ny kvinna jag samarbetar med som kommer att ta webbshoppen på nytt till förbättring.  Jag kommer att vara riktig glad när webbshoppen börja rulla på… 🙂

Så det kommer många nyheter…efter sommar. Jag lovar!

Under tiden kolla gärna på den här fina överkasten….Fin eller hur?

http://misslopez.net/product/kyra-180×270

Eller den här som heter Korseon. Riktig stilig och av högsta kvalitet direkt från Spanien!

korseon