Santa Eulalia de Lians, Oleiros

Idag åker jag till Madrid på kvällen men innan dess tar jag en kort promenad nära hem i Galicia och samla tankar…
Jag älskar att gå omkring och titra på mycket gamla byggnader. Visste ni att jag är intresserad av konsthistoria 🙂
DSC_4741
Kyrkan heter Santa Eulalia från «el romanico»…eller äldre.
DSC_4737
DSC_4747
Sen gick jag förbi Pazo de Longora
DSC_4749
Det är inte så varm idag men jag ville sitta ändå nära swimmingpooolen och samla mina tankar innan det blir dags att vara på resande fot igen…

In Spanish

Me encanta dar una vuelta por mi casa en Oleiros Galicua…esra vez para darme un tiempo para pensar antes de volver al trabajo en Suecia. Hay bastante que poner en orden o sea que durante el viaje de vuelta tenga tiempo paea pensar un poquito mas y poner orden a mis ideas… 🙂

Hasta la vista & FEELGOOD