Prickfria möten-Skåvsjöholm

Swedish/ Jag älskar att ordnar events och jag letar efter bra lokaler för mina events…dessutom snart blir det Hus i Spanien event under våren. 🙂 Ser fram emot. För mer information och intresseanmälningar HÄR (ADLINK)
Som event företagare brukar jag bli bjuden på olika visningar och events. Idag var Skåvsjöholm event och konferens anläggning (ADLINK) På Skåvsjöholm får du konferens, möten och boende med underbar havsutsikt samt fantastisk mat i restaurang med panoramavy över Skåvsjöholmssundet och det stämmer verkligen…Kolla bara på bilderna. Det märks att de är proffs på konferenser bara 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda, i Stockholms vackra innerskärgård. Perfekt!
Det började med en träff men min assistent på T centralen för att därifrån ta bussen direkt hit ordnad av Skåvsjöholm. Allt gick bra och maten var över förväntat. Perfekt för företag som ordnar events som på min!
Kolla på bilderna. Hoppas att ni tycker om dem…det är verkligen ett jobb att blogga, fast roligt för mig!

perfekt början i entrén!

miss lopez på skåvsjöholm
miss lopez på skåvsjöholm
skåvsjöholm

Mycket grönsaker…de här säg ut perfekta!

skåvsjöholm

Här med min event assistent Roxy. Hon är från Peru och mycket trevlig

Bland många saker man kan göra där…Perfektför kick off mm

ostron på skåvsjöholm
ostron på skåvsjöholm

Jag ser fram emot att träffa er på mina kommande events! 🙂