Överkast för en skönare säng

korseon överkast på miss lopez

Svenska/ Visst det gör mycket att gå och lägga sig i en skönare, vackrare miljö än vara i en hel tråkig täcke…Hela atmosfären ändras och man kommer lättare in i sömnen dessutom…i alla fall det här tycker jag, och ni?. Lite kontinental stil i alla fall

Jag är faktisk väldigt glad att jag har fått nya beställningar på min nuvarande webbshop på flera överkast, alla dem skydda i högsta kvalitet. Jag håller på att skapa en nya webbshop men än så länge finns misslopez.net där ni kan hitta heminredning, men det kommer nya saker på den nya webbshopen i september. Jag ser fram emot att jobba hårt med webbshoppen, dessutom vi kommer att annonsera på Hemnet Inspiration etc…

Men nu kommer några överkast som det går redan nu att beställa överkast

korseon överkast på miss lopez
korseon överkast på miss lopez
egina överkast
egina överkast

eller

kalamos överkast
kalamos överkast

if you have any question do not hesitate to contact me : info@misslopez.se