New Interior collection

Svenska/ Hej!. Nu har jag tagit några dagar semester till och med från bloggen och det känns bra. Jag älskar att blogga men ibland behöver man bara ta lite avstånd från allt…eller vad tycker ni?

Men framför allt och fast det är ganska varm, har jag varit upptagen men att jobba men min nya webbshop. Nu har jag misslopez.net  men tyvärr behöver jag en bättre plattform än jag har idag och snart kommer jag att byta. Mycket som måste göras, lägga nya produkter, ny design…etc. Mycket jobb men “I love it” eftersom jag känner mig så motiverad med alla nya produkter jag kommer att kunna erbjuda. Nu vill jag satsa på webbshoppen men idag kommer jag att visa nya kollektionen från fabriken i Spanien: heminredning, tyger, kuddar, påslakan, dukar, möbeltyger…och mycket mera. Dessutom Miss Lopez Tips men personlig rådgivning för ditt hem, om du vill…perfekt om du ska flytta, sälja bostaden eller flyttar in.

Ok jag visar nu kollektionen Universal men fina möbeltyger. Skulle ni hitta redan nu ett tyg eller flera ni vill beställa eller flera, är det bara att kontakta mig via mejl: isabel.lopez@misslopez.se

Här kommer möbeltyger från Universal kollektionen:

miss lopez interior shop online

versal2

miss lopez lifestyle shop online

versal5

miss lopez interior shop

versal7

miss lopez lifestyle shop

versal9

miss lopez interior design shop

miss lopez interior design shop

miss lopez interior design shop

heminredning by miss lopez

 

Fin eller hur?. Definitiv lite spansk “touch in the air”…eller vad tycker du?.

För ni som vill beställa redan nu, kolla gärna på varje referensnummer under varje tygprovet, så blir det lättare att beställa! Mail igen isabel.lopez@misslopez.se

och nu fast det är sent på kvällen fortsätter med att lägga nya produkter på min framtida webbshop. OK

Hasta la vista amigos!