Magnus Säker Vernissage

Swedish/ Sånt älskar jag…att kunna vara spontant…i sista sekunden blev jag bjuden av Magnus Säker konstnär med eget galleri på Östermalm och haft riktigt kul!

När jag hör om konst någonting inom mig drar sig dit…vet ni att jag älskar konst och när jag var liten tänkte jag skulle sluta som konstnär som stor?. Tyvärr har jag inte utvecklat vidare denna passion jag kan inte hjälpa att beundra de som gör det…speciellt Magnus Säker som är 100 % autodidact. Cool eller hur?

Magnus berättade till mig att han började måla efter en olycka och det blev som den bästa terapin för honom. Visste ni allt konst till och med att blogga är det ett sätt för själen att må bra? I många fall i alla fall…

Hans konst kommer ifrån hans inre lustfyllda “Jag” genom åren. Han berättade till mig att under hans utveckling har han provat sig fram i olika tekniker med hjälp bland annat av material som spray eller akryl….Han jobbar mycket med abstrakta målningar i olika nivåer med fokus på kärlek, innerligt…samt återkommande tema är också stad…land…och hav…

Viva el arte & feel good!

Här kommer bilderna från Östermalm Gallery Magno Art

Magno art gallery
Magno art gallery

 

Magno art gallery

Magnus säker konstnär

Magno art gallery

Magno art gallery

Magnus säker konst

Magnus säker konst

Magnus säker konst

Visst är tavlorna fina?

Viva kreativiteten!!!