Living by the beach

köpa hus i spanien nära stranden

Swedish/ Hej från stranden i Spanien. Det här är nära sjukhuset jag föddes…i La Coruña. Jag älskar havet, speciellt det riktiga havet från Atlanten eller Medelhavet och lyssna på vågorna. Det är bara att njuta. För mig att bo nära havet är faktiskt paradiset, och för dig?. Här stranden mitt i cityn! 🙂 Cool!
Idag fick jag veta att vi lyckades sälja några hus i Costa Blanca Medelhavet efter mina blogg inlägg och eventet förra Juni. Jag vill verkligen tacka alla som kom till eventet och visat intresse. Nu under hösten kommer vi att jobba hårt med marknadsföring och förmedling aktiviteter så flera kommer att få rådgivning om bostadsköp i Spanien. Nu är det bara början och det känns verkligen spännande med mitt koncept Miss Lopez Home: bostad förmedling, homestyling & inrednings tips, heminredning på nätet…och mycket mer.
Nu visar några bilder från idag…

beach in spain
Razor beach in a coruña
beach in spain
beach in spain
depor i la coruña
fotboll i spanien

Deportivo Futbol Klubb i La Coruña. Mycket rolig futbol i Spanien, eller hur? 🙂
20160819_195022

razor beach a coruña
stranden i spanien
bo nära stranden i a coruña
stranden i spanien
köpa hus i spanien
köpa bostad i spanien

 

OK och nu lite rådgivning om hus i Spanien för ni som är intresserade. Det är bara att skicka mejl till mig (isabel.lopez@misslopez.se) eller anmäla sitt intresse genom den här länken

köpa hus i costa blanca
bostad i spanien
köpa hus i spanien
bostad i solen

Det går också bra HÄR, för ni som undrar och vill ha direkt svar:

[Form id=”11″]

 

Vi hörs!