La sombra-Enric Corbera

Swedish/ Oops! Vad jag älskar den här topic (livcoaching):)och allt som hjälper oss för en bättre välmående!
Livet har visat mig att det är inte så lätt att vara klok alla gånger, men det finns hjälp! 🙂

Idag vill jag dela den här videon från känd spansk livcoacher Enric Corbera. Det är på spanska och han förklarar betydelsen av “la sombra” skuggan på svenska baserad på Jungs teori riktigt bra. Mer om Jung HÄR.
Jag tycker att bli medveten av “la sombra” skulle hjälpa oss alla väldigt mycket. Jag tackar Eric Corberas videor på YouTube som har hjälpt mig så mycket under dessa växande månader i mitt liv. Tack härifrån…
för en bättre hälsa för alla!

 

Grejen är att spanjorer är inte så duktiga på engelska och många som är toppen gör inte genombrott ändå…i den icke spansktalande värden 🙂

Mer om Enric Corbera HÄR (ADLINK)

och HÄR