Köpa hus utomlands tips

Swedish/ Det känns riktigt spännande att börja satsa på förmedlingen av hus från min hemland, Spanien. Idag vill jag dela med mig några tips som ni kan tänka på inför min gratis rådgivning till er som är intresserade. Kontakta mig gärna via mejl info@misslopez.se eller min “landing page” där ni kan anmäla er direkt till min gratis rådgivning. Här SOLNU (ADLINK). Förresten angående visningsresa tycker jag att det vore en bra idé att betala resan tillbaka till de som har bestämt sig att köpa efteråt. Bra idé, eller hur? 🙂
Ok men nu, innan jag titta på en film hemma vill jag ge dig/ er några tips innan köpet…de är faktiskt en del att tänka på! 🙂

Mina Tips:

1/ Ta ställning till om du ska ha den som året runt- eller deltidsboende? Du behöver ta ställning till frågan för att kunna välja rätt bostad som matchar förväntningarna om klimat, mm
2/ Ska du hyra ut bostaden? Välj i så fall ett område med hög attraktionskraft. Detta kan vara en bra investering redan från början!
3/ Tänk på landets offentliga utbud (jag hjälper gärna när det gäller Spanien).Det gäller allt från skatteväsende, skolor, sjukhus och annat socialt utbud. Så många svenskar som bor i Spanien…
4/ Vilka intressen har du? Det gäller att hitta något som förenar dina eller familjens intressen. Golf, skidor, tennis, strandpromenader, surfing, dykning, vandringar eller bara god mat och dryck.

spela golf i spanien
spela golf i spanien

bostad i spanien
bostad i spanien

lopez in marbella
lopez in marbella

5/ Bestäm ditt pristak! Prisbilden skiljer sig väldigt mycket åt beroende på område och läge, precis som i Sverige. Brukar vara bra att följa detta, både utifrån allmänt trivselperspektiv och som investeringsobjekt.
6/ Land?. Sen tänk jag som kunnig mäklare på Spanien kan verkligen ge dig/ er bra tips!. Välkommen att boka tid för gratis rådgivning och visningsresa!.