Kinesiology to feel good by Jessica Finn

Swedish/

Vill du bli friskare och full av energi? Idag  åkte till ett kontor i Mörby Centrum för att lyssna på min god kompis, Jessica Finn som med kunskap i kinesiologi hjälper folk att identifiera stressande faktorer i vår liv så att vi kan må bättre och orka. Visst låter det bra, eller hur? Under kvällen fick vi tips på hur man kan testa sig själv och se hur kroppen reagerar på olika stimuli och vad som försvagar respektive stärker just dig.

Nu ska jag berätta vad är detta teknisk i sig som jag tycker att det är mycket intressant, speciellt i kombination med meditation, bra kost mm…Kinesiologin använder muskeltester för att kommunicera med kroppen och identifiera aktuella tillstånd och obalanser. Muskeltesterna visar vad som kan hjälpa din kropp och ditt sinne att komma i balans.

Nu ska jag berätta om min kompis som idag gav hennes första föreläsning och det gick mycket bra, riktig genuin!. Jessica Finn har en bakgrund med över tio års erfarenhet från finansbranschen. Ett stort intresse för hälsa och välmående ledde henne till kinesiologin och idag hjälper hon klienter att komma i balans och få klarhet i kropp och sinne. Det bästa är att vi har planer för att utveckla en ny metod i Sverige. Jag berättar lite mer sen… 🙂 och det känns jätte rolig!

Eventet vari Complete Solutions Sanna Conference Center och Harmonicentrum Sverige AB. Tack så mycket! och Jessica också! Det blir flera gånger!! Jag ser nu 2017 framför mig som ett mycket bra år.. Visualisering NU! 🙂

Här några bilder från eventet. Tyvärr det gick inte att ladda video till YouTube. Jag är lite ny på det så det får bli video livesänding nästa gång så blir det bra!

20161220_181339

img_20161220_183740

Mycket bra tips!!