Julklappar på nätet. Heminredning från Miss Lopez HOME

miss lopez home överkast

Swedish/ Hej igen!. Nu är min webbshop aktiv igen och jag är glad för det!. Jag ser fram emot att få många beställningar så här kommer några tips från mig nu när Julen är runt hornet. Idag ska jag ge dig några tips inte minst kommer jag att berätta om en överkast som passar alla åldrar med lite rött. Det är det här överkast från min webbshop (ADLINK). sm heter Serengetti . Kvalitet är verkligen bra och blir ännu finare i verkligheten. Tänk på att det blir så lätt att tvätta i 30 grader,men viktigaste tycker jag att det här är en överkast som kommer att hålla nästan livet ut…Vi tänker på miljön, eller hur?

Här kommer bilden och ni kan beställa direkt från min webbshiop (ADLINK)

miss lopez home överkast
miss lopez home överkast

 

Snart kommer flera heminredningstips till…