#Hälsoresor /#Spa in Spain

(Svenska)
Äntligen kan jag erbjuda er en riktig bra hälsa tips!. Varför inte en weekend besök till Archena Spa resort i Spanien/nära Alicante? Inte bara en spa, en Thermalium med thermal vatten för hälsosammare effekt!

Själv har har redan varit där för ett tag sedan och kan varmt rekommendera det!
Kolla på mina gamla bilder där i Archena Span resort…

valencia4

Här i Valencia
valencia2

Jag vill gärna passa på att ge er mera information om det här spa resort som nu har jag ett samarbete med:

Balneario de Archena är ett av de mest berömda termalbaden i Spanien. Dess vatten används för att behandla olika hälsoproblem. Deras hotell erbjuder gratis tillgång till termalbadets bassänger, där du hittar 2 pooler med läkande mineralvatten. De eleganta, bekväma rummen har luftkonditionering, gratis WiFi och kabel-TV.Termalbadet har 2 varma pooler med vattenfall, vattenbäddar, bubbelpool, jetstrålar och en barnpool. Mot en extra kostnad kan du också göra ett spabesök på Termal Balnea.

Restaurangen serverar medelhavsmat och fasta menyer till lunch och middag. Cafeterian stänger sent och serverar tapas, smörgåsar och pizzor.

Hotel Levante ligger nära floden Segura, bara 15 minuter från Murcia. Du kan enkelt ta dig hit från motorvägen.

Dessutom idag den 1 Mai är Mors dag i Spanien och ringde min mamma och tänkte att det vore perfekt som morspresent eller hur??

Det här Thermalium är perfekt som hälsa turist besök och passar till barn, gamla, folk med vissa hälsa problem som astma, etc…, för par weekend, familj…

Nu är jag så glad med det här samarbete att jag vill gärna dela med er några bilder som hoppas att ni kommer att tycka om, men verkligheten är ännu bättre! 🙂

archena4

archena6

archena10

Det kommer flera en annan gång. Jag funderar på att kontakta vården över hela Skandinavien eftersom Archena Span har redan en lång erfarenhet att samarbeta med vården som kommunala leverantörer eller utförare i Norge. Varför inte försöka i Sverige också, eller hur?

Jag önskar er alla en hälsosammare kommande maj månad till er alla mina vänner!

Hasta la vista