Funderar du på att köpa bostad i Spanien?

köpa bostad i spanien

Swedish/ Jag har hittat min grej…förmedla bostad i Spanien och allt det innebär. Idag har jag jobbat en del med den nya sidan SOLNU (ADLINK) så nu kan ni anmäla ert intresse att få mer information och börja därifrån. Nu innan vår blir det säkert några events och vill satsa på den här tjänsten. Det känns bara bra att erbjuda bostad i solen för all, ellerhur?.Det finns för alla smaken och alla prisnivå så passa på! och kom ihåg att jag erbjuder gratis rådgivning!

Viva SOLNU! Viva att ha bostad i solen!
Solnu.se är en ny landning page för att anmäla intresse. Cool eller hur?

Kolla vad jag har skrivit imin nya sida. Vad tycker ni?. 🙂

English/ Interested in buying a sommar house in Spain?

We can help you! Contact us HERE

Swedish/ Intresserad att köpa bostad i Spanien?

VI VILL HJÄLPA DIG!

Miss Lopez group / Bellati AB på SOLNU förmedlar mäklartjänster för dig som vill köpa eller hyra hus i Spanien. Vi bjuder på gratis professionell rådgivning samt hjälper dig med dem rätta kontakter för en lyckad affär- Kort och gott är vi den hjälpande handen som visar vägen och gör det enklare för dig och din familj att hitta drömhuset i Spanien ni har drömt om. För att bli kontaktad för mer information och tips anmäll ditt intresse! Ha en skön dag!

Kontakta oss HÄR

semesterhus i spanien närahavet
bostad i Spanien nära havet

Imagine att wake up every morning with a similar view…

köpa bostad i spanien
vi förmedlar hus i spanien

Bostad i Levante:

 

 

Medland1Banners_468x400

Vi på “Property in Spain” by Miss Lopez  i samarbete de MedlandSpain förmedlar mäklartjänster för dig som vill köpa eller hyra hus i Spanien. Vi bjuder på gratis professionell rådgivning samt hjälper dig med dem rätta kontakter för en lyckad affär- Kort och gott är vi den hjälpande handen som visar vägen och gör det enklare för dig och din familj att hitta drömhuset i Spanien ni har drömt om. För att bli kontaktad för mer information och tips anmäll ditt intresse! Ha en skön dag!

Bostad i solen för alla! SOLNU