Förr och efter bilder gungstolen

miss lopez home online shop

Swedish/

Nu är jag tillbaka med några inredning nyheter från Miss Lopez Home. Idag visar jag dig Förr och Efter bilder. Tapetserare Karoliina Priha från Favoritmöbel Tapetserarverkstad har gjort underverket. Tyget i grå färger säljer jag på min webbshop, riktig fina. Kolla bilderna!.

Vad tycker ni?

möbeltyger på miss lopez home shop online
möbeltyger på miss lopez home shop online

På baksidan också…

miss lopez home online shop
Möbeltyger på Miss Lopez Home shop online

Riktig fin tyg vill jag säga!. Det passar perfekt för mycket hemma men framför allt soffor, etc…

OK. Jag är snart tillbaka med flera inredning tips! Glöm inte att titta på Miss Lopez Home om du letar efter tyger av högsta kvalitet för ditt hem!

Hasta la vista