General agent i Sverige för tyger och inredning

Swedish/ Idag har jag äntligen fattat 🙂 att det är bäst för mig att fokusera på fastigheter OCH inredning och skapa eget koncept kring det… Ibland har det varit svårt att fokusera men varje dag blir jag bättre och bättre på det och detta är min tips till er: Fokusera på någonting ni verkligen älskar, lyssna på dig själv.

Idag har det varit några möte och sen var det dags för Formex mässa. Jag letar efter en agent i Sverige kanske redan på mässan  eller bättre sagt en under agent för mina tyger och vackra överkast från Spanien, så om du är intresserad är det bara att höra av sig till mig HÄR: info@misslopez.se. Återkom gärna till mig med din CV.

och nu kommer några bilder från Formex mässa. Det var så stor jag kanske kommer dit igen imorgon…

formex mässa stockholm
formex mässa stockholm
formex mässa stockholm
formex mässa stockholm
formex mässa stockholm
formex mässa stockholm
formex mässa stockholm
formex mässa stockholm

Nu ska jag kolla på en spansk film som heter “Palmer i snön” och sen lägga mig…

Vi ses imorgon!