Feelgood Womanhood on YouTube

Swedish/ Hej. Jag är så tacksam för att det finns YouTube som har lärt mig så mycket om självutveckling…mycket att berätta då hinner jag inte skriva om ämnet precis nu.

Det roliga är att tack vara bloggen och internet har jag kontakt med några spanska YouTubers och vi pratar till och med om samarbete. Jag tror att det kommer snart min tid för att expandera mer internationellt. Stor fördel att spanska är mitt modersmål…

OK nu ska jag berätta var som hände igår:  jag blev överraskad  med en video som blev dedikerat till Miss Lopez principer och filosofi om kvinnligheten, grunden till Miss Lopez: Feelgood Womanhood. Jag hoppas att bli en blogg med kontent, med en mening…

Förresten, videon är på spanska från Cristobal Amo  (länk) från Sevilla Spanien som har en YouTube kanal & Ley de Atraccion y Abundancia. Han tyckte väldigt mycket om vad jag hade skrivit och gjorde en egen video om det. Tack Cristobal!

För ni som vill läsa om vad betyder Feelgood Womanhood, (länk) här kan ni läsa:

In English:

We stand for: 

In English:

 

  1. Every woman has the right to expect the very best for her health and well being
  2. Every woman has the right to maximize her opportunities
  3. Every woman has the right to be proud about her femininity
  4. Every woman has the right to allow herself a few everyday luxuries
  5. Every woman have the right to enjoy her family life and motherhood and get help if she needs it
  6. Every woman has the right to get respect and appreciation for the work she does
  7. Every woman has the right to find balance in her family and in life
  8. Every woman has the right to feel comfortable with her body
  9. Every woman has the right to find balance in stress levels and expectations from others
  10. Every woman has the right to be courageous and ambitious

Viva Feelgood Womanhood

Ciao!