EU, Jannis & Stockholm Motor Fair

Swedish/ Idag bloggar jag på svenska fast egentligen är det mycket lättare för mig att skriva på min modersmål, spanska…Det blir alltid något fel, tycker jag. Sorry! Tänk att skriva själv varje gång på tre språk…Bara jag märkte att mina läsare kommer de flesta idag från Sverige så det känns bättre att skriva så på svenska först. Om jag skriver fel, är det bara att säga till!
OK jag har varit upptaget med några olika events så jag tänkte att det skulle vara bra att göra en collage med bilderna istället att ladda upp många bilder i en och samma inlägg. Jag hittade den här collage appen på app store och jag tror jag kommer att använda flera gånger faktiskt…
Jag tänker också att vara med på nätverks är många gånger bästa sättet på marknadsföring av min verksamhet för mig. Under mingel det kommer upp att jag jobbar med fastigheter i Spanien och några bli intresserad av Spanien gratis rådgivning (ADLINK). Det här kallar jag indirekt marknadsföring. Rolig!
Ok så jag har varit på Europahuset

europa huset
debatt på europahuset

Vi hade ett viktigt samtal om nyas USA president frågor samt hur de påverkar EU:s handelspolitik under 2017 med EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström, Kommerskollegiums generaldirektör Anna Stellinger och Therese Larsson Hultin, utrikesanalytiker på Svenska Dagbladet. Intressant!
Frågan här…är protektionism bra eller dålig?…Vad tycker du?. Själv tycker jag att “lagom är bäst” om man kan säga så…annars kan det bli domino effekt som det heter 🙂

Sen på Jannis Politidis event. Han är en känd fotograf i Sverige men fina bilder. Jag vann en affisch! Tack! 🙂

jannis politidis
fotograf jannis politidis

Dags för en ny fotografering kanske…

och sen idag var jag bland mina favorit bilar på Motor mässan i Älvsjö.

ags för en ny bil, kanske?

motor mässa i älvsjö
motor mässa i älvsjö

Hoppas att ni tyckte om min resumé med lite collage och blandade nyheter…

För mig livet är en collage, en blandning av många saker och bra balansen mellan dem alla gör en bra collage. Vad tycker ni?

English/ hello! I am going to be short as I have already written in Swedish and here it´s almost time to go to be. I show you some collages from my past events and I hope you like them…one at the EU house in Sweden in a debate the effect of USA president in Europe´s commerce, then an event about fotography and last but not sist, the most amazing cars, all together at Stockholm Motor Fair.

See you soon, it´s time to bed in Bromma, Stockholm, Sweden.

Hasta la vista amigos!