Essential oils omega 3 & 6 together

 

(Swedish)
Hej!. Vet ni? Jag blir varje dag mera medveten om vikten om vad vi äter och påverkan på hälsan…Igår lyssnade på några läkare kost rådgivare som påminn mig om saker som jag redan visste…Likson mjölken från ko är egentligen inte alls så bra som vi brukade tro och att vi människor är den enda djur som dricker mjölk hela livet, och från en annan djur!. Om vi tänker lite, låter inte det väldigt konstig? Det finns andra hälsosammare sätt att få in sig kalcium till ex med broccoli mm. Jag vill ändå säga att jag är inte heller en “fundamentalist” och kan synda med gott samvete ibland MEN att vi måste vara mera medvetna, vi alla för bättre hälsa, tycker jag att det är väldigt viktig.
En annan sak, vi får i så mycket fet…men problemet är inte fet i sig utan kvaliteten på det med tanke på att det finns dålig fet och bra fet, till och med “essentiella fetsorter” liksom Omega 3 i samband med Omega 6 så kroppen kan ta i sig på bästa sättet, med andra ord, Balance Olja.

Jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa flera att tänka mera hälsosammare, och nu är så glad att jag får flera kunder på min hälsa shop online

Ok verkligen att rekommendera och det är så roligt att vi blir flera medvetna med hjälp av min info hälsa event på kontoret El Corazon co-working place.

Här jag med Balance oljan på kontoret.

zinzino1

Det bästa är att det finns ett test då du kan få svart på vitt, efter flera månaders användning kan man göra en blod test som visar resultat förr-efter. Cool!. Bevis med andra ord! 🙂

test22
https://www.zinzino.se/frontpage/zinzino-balance-test-se/

mera info 

hoppas verkligen att jag kan vara till hjälp för en bättre livstil.

 

Viva balance för alla och feel good!