Delicious fusion tapas in STHLM TAPAS, Stockholm!

Swedish/

Hej amigos!
Igår testade jag med några kompisar tapas på STHLM TAPAS Vasastan, som ligger på Torsgatan 55 och det blev en bra överraskning! Det var verkligen en toppen kväll, verkligen att rekommendera! 🙂
Inne på restauranger känns det som att vara i livliga Spanien, med fokus på den mänskliga interaktionen…att ha rolig tillsammans helt enkel! Så ska det vara!!.
Maten var toppen med alla dessa fusion tapas från hela världen…Sverige, Mexico, Spanien, Asia…Så gott! Que ricas!
Om ni inte visste redan, STHLM TAPAS serverar man tapas från hela världen. Det finns tre stycken tapasrestauranger inom ordinarie STHLM TAPAS. En i Vasastan, där jag var igår, en på Kungsholmen och en i Sjöstaden. Det finns en till som kommer jag att besöka en annan dag, STHLM TAPAS Selected i Gamla Stan som har en helt annan meny! Det kommer säkert att bli spännande för mig som älskar tapas och nu ser jag fram emot!! Kul!

Det är någonting i STHLM TAPAS koncept som jag tycker att det är helt rätt: för STHLM TAPAS ledning är en tapa en liten rätt, skapad för att uppmuntra till konversationer, och detta kan inte vara mera sann. Att gå “TAPAS” är en livstil! Igår åt vi toast skagen med friterade calamares, cajunsotad tonfisk och mycket mera, allt i god harmoni! Perfekt! Meningen med att gå “tapas” är att diskutera, byt idéer eller varför inte bara lyssna, en bra terapi samt livstil! Livet är för att njuta, det är min filosofi!…och din?

Förresten det finns bara några kvar till tävligen tar slut: Checka in på STHLM TAPAS restaurang, ta en selfie eller bild med deras logga och tagga #rutadesthlmtapas

LYCKA TILL!!!

STHLM TAPAS
tävla om en resa till barcelona med STHL TAPAS
fusion tapas på STHLM TAPAS
fusion tapas
fusion tapas på STHLM TAPAS
fusion tapas på STHLM TAPAS
pimientos de padron på sthlm tapas
pimientos de padron på sthlm tapas
sthlm tapas
sthlm tapas
spanska sangria på sthlm tapas
spanska sangria på sthlm tapas
dessert på sthlm tapas
dessert på sthlm tapas
tävla om en resa till barcelona med sthlm tapas
tävla om en resa till barcelona med sthlm tapas

Hasta la vista amigos & amigas!