Business Presentation at Slussen

Swedish/ Idag ska vi prata om hälsa igen. Jag med några andra i min grupp var på en presentation möte i Slussen. Oavsett på vilket humör var du innan, blir man piggare med så mycket inspiration. Det är verkligen en inspirerande möte. Dessutom med Zinzino känns det bara allt rätt. För första gång kan jag erkänna att det gör jag med gott samvete, tack vare produkter i sig och företaget…

Så idag kommer lite info om presentationen. Vi pratade hur viktig det är att ha balans i kroppen med hjälp av Omega 3 eller bättre sagt, Balance Olja.

zinzino

bala2

balan4balance oil ziznino

Cool!. Så mycket hjälp vi kan få med det här Balance oljan som jag rekommenderar!

Zinzino by Miss Lopez
Zinzino by Miss Lopez

Det bästa med de här presentationer är alla de bra tips man får som gro mig att må så mycket bättre…att rekommendera! 🙂

Vill ni ha tips? Kontakta mig gärna på mejlet isabel.lopez@misslopez.se eller kolla gärna min health shop online i samarbete med Zinzino där du kan kolla på produkter, beställa eller bli partner själv.

OK Hasta la vista.