Bora Bora wedding pictures

Swedish/ Idag bilder från Bora Bora!!! 🙂
Igår fick jag dessa bilder av min kompisdotter bröllop i Bora Bora. Jag kände jag kunde inte hjälpa att dela med er…Rolig att se att det händer roliga saker under 2016! 🙂
Min kompis Angela, mamman har varit en av mina bästa kompisar sen jag flyttade i Sverige (ca 20 år sedan) och hon är från Valencia, Spanien som jag. Hennes dotter heter Natacha Peyre nu förtiden Elena Belle och kanske några av er vet ni vem hon är. Jag fortfarande kommer ihåg den dagen hon, Natacha som liten (länge sedan) var på min första bröllop i Bromma och hjälpte lite till…Nu för bara några dagar sedan var hennes stora dag att gifta sig…Tiden går fort, eller hur?
Bröllopet var på exotiska Bora Bora så det kunde inte bli bättre plats.

Jag gratulerar härifrån. Så fina!

Vilken fin bröllopsklänning, eller hur?

natacha peyres bröllop, elena belle
natacha peyres bröllop, elena belle
natacha peyre bröllop, elena belle
natacha peyre bröllop, elena belle
natacha peyre bröllop elena belle
natacha peyre bröllop
elena belle
elena belle wedding in bora bora
elena belle wedding in bora bora
elena belle bröllop i bora bora
elena belle bröllop i bora bora
elena belle wedding in bora bora
elena belle wedding in bora bora
elena belle wedding in bora bora
elena belle wedding in bora bora

Spanish/ Felicidades! y Que vivan los novios!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*