Bora Bora wedding pictures

Swedish/ Idag bilder frĂ„n Bora Bora!!! 🙂
IgĂ„r fick jag dessa bilder av min kompisdotter bröllop i Bora Bora. Jag kĂ€nde jag kunde inte hjĂ€lpa att dela med er…Rolig att se att det hĂ€nder roliga saker under 2016! 🙂
Min kompis Angela, mamman har varit en av mina bĂ€sta kompisar sen jag flyttade i Sverige (ca 20 Ă„r sedan) och hon Ă€r frĂ„n Valencia, Spanien som jag. Hennes dotter heter Natacha Peyre nu förtiden Elena Belle och kanske nĂ„gra av er vet ni vem hon Ă€r. Jag fortfarande kommer ihĂ„g den dagen hon, Natacha som liten (lĂ€nge sedan) var pĂ„ min första bröllop i Bromma och hjĂ€lpte lite till…Nu för bara nĂ„gra dagar sedan var hennes stora dag att gifta sig…Tiden gĂ„r fort, eller hur?
Bröllopet var pÄ exotiska Bora Bora sÄ det kunde inte bli bÀttre plats.

Jag gratulerar hÀrifrÄn. SÄ fina!

Vilken fin bröllopsklÀnning, eller hur?

natacha peyres bröllop, elena belle
natacha peyres bröllop, elena belle
natacha peyre bröllop, elena belle
natacha peyre bröllop, elena belle
natacha peyre bröllop elena belle
natacha peyre bröllop
elena belle
elena belle wedding in bora bora
elena belle wedding in bora bora
elena belle bröllop i bora bora
elena belle bröllop i bora bora
elena belle wedding in bora bora
elena belle wedding in bora bora
elena belle wedding in bora bora
elena belle wedding in bora bora

Spanish/ Felicidades! y Que vivan los novios!