Cooperation with Orient Tours

Swedish/ Jag följer min rutin att blogga innan jag lägger mig. Jag har varit upptagen nästan hela dagen med “Öppet hus, köpa bostad i Spanien” hos Orient Tours och jag är så glad!!!!. Det känns så bra att annonsen på Metro har fungerat! Det kom mera folk än jag hade förväntat mig så jag är mycket glad överraskad. Tack till er alla som kom till eventet eller följer min resa som mäklare med fokus på bostäder i soliga Spanien… 🙂
Verkligen har inte haft tid att ta några bilder. Jag hoppas att jag kan få en ny assistent snart…
Så nu är samarbete med Orient Tours för att stanna, och jag lovar till er det blir många flera tillfälle! Cool! 🙂 Jag funderar då att ha info möte varje vecka, kanske varje söndag. Vad tycker ni?
Lite bilder bara fast kvalitet är sådär…så kan bara säga att det känns verkligen rolig att jobba med bostäder i Spanien och erbjuda på rådgivningen. Intresserad att boka rådgivning med mig? Anmäl dig HÄR på SOLNU.se (ADLINK)

köpa hus i spanien
boka rådgivning om bostäder i spanien med miss lopez

boka rådgivning om bostäder i spanien med miss lopez

OK Hasta la vista amigos y amigas!

Viva bostäder i solen för alla! SOL NU

Vi ses igen…