Birthday cake without flour and sugar

dessert utan mjöl och socker

Swedish/ Snart fyller jag år, den första augusti och vill fira på slottet med mina nära och kära men en tårta utan socker och mjöl…Jag har blivit mycket medveten om hur vi äter och jag tycker att det är viktigt att kunna se skillnad om kvalitet på maten, super viktig!

Det handlar inte om att banta eller följa en kropps ideal utan det handlar om hälsa. Visste ni att mjöl och socker bör undvikas helt framför allt socker men det finns precis överallt!!!. Om man inte vet om det, blir det väldigt lätt att synda, fast hela tiden, och det är inte bra…

Ok, det här är min present till Er, en tårta riktigt gott utan mjöl eller socker. Det räcker att ersätta socker för stevia till exempel och mjöl för mandels mjöl. Mycket nyttigare och jätte gott!

Kolla här på andra recept på spanska

och nu kommer min tårta! 🙂 Bäst med riktig kakao…det gäller att ersätta vissa ingredienser bara till nyttigare ingredienser. Enkel!

Jag kommer imorgon om jag har tid med några bilder från slottet på min födelsedag.

Förresten, en sak till…fet är bra men inte all sorts fet. Bäst Omega 3 tillsammans med bästa Extra jungfru olja från Spanien.

Ni kan hitta den här balans oljan på min heath shop online. Välkomna och ha en bra fösta augusti 2016!