Best Furniture fabrics for upholsterer

Svenska/

Idag har jag fått en ny kund för tyger jag säljer. Hon driver eget på Jarls Möbelverkstad snart, på Birger Jarlsgatan 90, Stockholm och hon hade hittat våra tyger på ett tapetserare i Djursholm. Snart på Möbelverkstad kommer ni att hitta mina tyger för ni som är intresserad att tapetsera…

Hon som kommer att driva bästa hantverk heter Karoliina Priha och har studerat på bästa tapetsera skolan i världen. Hennes favorit var tyget Regatta i grå och jag hoppas att det blir flera beställningar från hennes företag FAVORITMÖBEL. Kolla gärna!

fabrics2

Här på kontoret där jag visar mina tyger.

miss lopez home heminredning
miss lopez home möbeltyger

Riktiga fina tyger av högsta kvalitet från Spanien. Jag ser fram emot att få igång försäljningen av min heminredning för att den är toppen!. Fabriken heter Revert från Valencia Spanien och exporterar till hela världen. Bara i Skandinavien är ganska trög och jag är inte så glad för det…men men, kanske det kommer snart. Jag vill gärna gärna sälja till både stora och mindre återförsäljare. Har ni tips! Det blir gärna en bra samarbete!

Kolla gärna på min webbshop där ni kan hitta andra heminredning: Misslopez Home

Välkommen till Miss Lopez Home!. Ni kan kontakta mig via mejl info@misslopez.se

Vi ses!