Besök mig & Co på Hitta bostad i Spanien

Swedish/ Jag vill bjuda på ett event (ADLINK) som i två tillfälle, då kommer jag att vara där med några av min team. Eventet kommer att handla om allmänt information om Costa Blanca i Spanien för ni som fungerar eller vill veta mera om område. Denna gången tyckte vi att det är kanske lättare att fokusera sig på ett område och faktiskt Costa Blanca har mycket att erbjuda och jag har mycket bra samarbetspartner där. Vi tyckte att det blir bättre att folk bokar in sig en annan dag då kan jag erbjuda på femtons minuter bostadsköp rådgivning. Det är faktiskt mycket man måste reda på fast det är inte svårt. Det blir bara roligt för mig att berätta om Spanien…

Under kvällen bjuder vi på lite sangria och erbjudande för de som har redan bestämt sig att åka till en inspektionsresa.

Föranmäl dig gärna HÄR, på SOLNU (ADLINK)
Nu visar på några bilder av olika bostäder jag förmedlar…

bostäder i spanien
bostäder i spanien

bostäder i spanien
bostäder i spanien

Här jag under solen…
miss lopez i spanien
miss lopez i spanien

Längtar ni inte efter våren?. Jag gör det…jag har faktiskt inget emot vinter men bara det blir inte för långdragen…verkligen!. Däremot tycker jag att man ska inte klaga utan agera!. Om man tycker att man blir ändra på någonting, då ska man göra det, på riktigt!
Så istället att klaga på väder eller vad som helst, då gör någonting …

(nu kommer inbjudan)

BESÖK OSS PÅ ”HITTA BOSTAD I SPANIEN” EVENT

När: den 8 mars kl 18-20 eller / och
den 26 mars kl 12-15
Adress: Rådmansgatan 33, Stockholm
i samarbete med resebyrån Orient Tours
*ALLMÄNT INFORMATION OM SPANIEN MED FOKUS PÅ COSTA BLANCA
*EXTRA ERBJUDANDE PÅ VISNINGSRESOR TILL COSTA BLANCA
*SANGRIA SERVERAS
*BOKNING AV PERSONLIG GRATIS RÅDGIVNING

FÖRANMÄL DIG HÄR på SOLNU (ADLINK)

(*15 minuter gratis rådgivning och *vi kan stå för en del av resekostnaderna)

Kom ihåg datum, den 8 förresten kvinnodagen på kvällen eller den 26 mars söndag mellan 12 till 15.

Vi ses där!