Barcelona supporterprylar i Miss Lopez Shop online…

Swedish/ Är du kanske Barcelona futbol supporter? 🙂 Jag funderar på att inkludera Barcelona supporterprylar liksom handdukar, haklappar, morgonrock, mm i min nya webbshop som kommer snart…Den spanska Barcelona futbol klubben är internationellt känd och det finns väldigt många supporter bland vuxna och barn. Med tanke att jag vill sälja heminredning från Spanien, kom jag på den här idén..Vad tycker ni?

Nu supporterprylarna är inte i min webbshop, okey men om det eventuellt skulle vara så att de finns…Vilka supporterprylar skulle vilja ha? Vad  skulle ni vilja beställa?. Är ni redan intresserade, anmäl dig här:

[Form id=”11″]

Hjälp mig! 🙂

Tycker ni om det här handduken? Den kan bli din…

messi supporterhandduk
barcelonaprylar, messi handduk, supporterprylar barcelona

eller supporterprylar för barn? liksom den här hakklapp. Cool tycker jag!

supporter prylat i miss lopez shop online
hakklapp supporter prylar i miss lopez online shop

Förresten vad tycker ni om Messi i blod “format”?

messi
messi futbol klubb barcelona