Fastighetsmässan KÖPA HUS UTOMLANDS, 18-19 februari

Swedish/ Snart är det dags igen! Fastighetsmässan kommer till Stockholms mässa den 18-19 februari (nu i Älsjö) och jag kommer att vara där hos MedlandSpanien stand under mässan.Det vore perfekt om ni som är intresserade anmäler sig hos mig via mejl info@misslopez.se eller HÄR då kan jag ta hand om er och berätta mera. Mina kollegor på MedlanSpanien kommer att vara med också!

Medland Spanien förmedlar bostad i Costa Blanca fast jag själv kan erbjuda gratis rådgivning om Costa del Sol eller övriga Spanien.
Costa Blanca är ett av de viktigaste och mest berömda turistområdena vid Medelhavet och ett av de mest populära områdena i Spanien för utländska köpare att bosätta sig i. Här kommer lite mer information om Costa Blanca…Bostadstyperna kan komma att variera beroende på vilket område man väljer. På Norra Costa Blanca är utbudet mer exklusivt, medan priset på bostäderna på Södra Costa Blanca är lägre på grund av den stora marktillgången. Inom ett eller flera områden inverkar även närheten till havet på utbudet av bostäder. På första strandlinje utgör lägenheterna den största delen av utbudet, medan villorna och radhusen, som ligger i de finare områdena ca 2-10 km inåt land, är de mest eftertraktade bostadstyperna av bostadsköparna på Costa Blanca. Förklaringen till att Costa Blanca har en internationellt framstående plats som destination för residential tourism är enkel: 240 kilometer lång kust, kantad med vita sandstränder, paradislika vikar och spektakulära klippor, 2 800 soltimmar om året, årsmedeltemperatur på 19ºC och modern infrastruktur. Det bergiga Norra Costa Blanca domineras av klippor, vikar och bostadsområden därifrån man njuter av en underbar havsutsikt. Den mest kända staden i området är Benidorm, men även städerna Altea, Villajoyosa, Calpe och Dénia är oerhört populära. Södra Costa Blanca domineras av slätt landskap kantat med palmlundar och vida vita sandstränder. De viktigaste orterna i området är Santa Pola, Guardamar, Torrevieja och Orihuela Costa.

Inte dåligt alls, eller hur? 🙂

Jag är mer än glad att träffas på Köpa hus utomlands mässan den 18 och 19 februari!.

köpa bostad i spanien
köpa bostad i spanien

köpa bostad i spanien
köpa ostad i spanien

köpa bostad i spanien
köpa bostad i spanien

köpa bostad i spanien
köpa bostad i spanien

http://www.medlandspanien.se/iforms/fair20170218/

eller HÄR