Soon I´ll be going to Galicia & Spain on vacation…and in September maybe to Budapest with Orient Tours. Are you coming with me?

Hi! In a few days I´ll be having a deserved vacation in Spain & Galicia (my region, where I was born & Mallorca) after so much work in Sweden… :)

Hola! Dentro de unos dias ya me estoy llendo a España, primero la tierra que me vió nacer y luego las Islas Baleares…Mira que bonito!

Hej! Snart åker jag på semester…Först till Galicia och sen Mallorca! cool! Viva España! :)

galicia-en-el-mundo

Kolla snart Miss Lopez i Galicien & Spanien!! Nice!

Men innan dess håller jag på med mina planer för september!!! Som ni kanske redan vet nu har jag ett nytt samarbete med resebyrån ORIENT TOURS. Vi behöver folk som anmäler sig till Budapest weekend resa redan nu så det blir säkert. Kolla här för mera info! Förresten de först 15 får en rabatt på 500 kr plus en Miss Lopez goodie bag. Kola här info & Facebook eventet! Perfekt kvinnoresa, eller hur? :)

FEELGOOD  WOMANHOOD!!

Anmäl dig här: https://www.facebook.com/events/1399092173636149/?context=create

Budapest-baths-Hungary

Cool picture! :)

Perfekt välmående resa med en bra blandning av det bästa: spa, bra mat, shopping, lite kultur…

Info om Budapest gruppresa i September: 

GRUPPRESA TILL BUDAPEST 19-22 SEPTEMBER 2013

Dag 1: – Torsdag 19/9 – 13 Ankomst i Budapest

Ankomst till Budapest flygplats. Transfer till hotellet.

Check in.

På kvällen välkomstmiddag i form av middagskryssning på Donau-floden med levande zigenarmusik. Njut av Budapest när den är som mest glamorös upplyst av tusentals stjärnor och lampor.

Efter middagen transfer tillbaka till hotellet.

Övernattning på Regency Suites Hotel Budapest ****

Dag 2: – Fredag 20/9 – 13 Budapest

Efter frukosten guidad rundtur i Budapest. Besök på berömda ställen i huvudstaden såsom Hjältarnas Torg, Andrássygatan med Operahuset (fotostopp), St Stefans Basilika (fotostopp), Vacigatans område och Stora Saluhallen.

Lunch på egen hand och tid för shopping på Stora Saluhallen. Saluhallen är Budapests största inomhusmarknad och och ett arkitekturiskt monument i sig. Entréplanet erbjuder matprodukter såsom färsk frukt och grönsaker men också kryddor. Här hittar du den berömda ungerska paprikan som är en bra present att ta med sig till husvakten där hemma! På nedre plan finns en sorts supermarket och fisksäljare och spelhörna. Översta våningen upptas av hantverks- och lokalt producerade produkters försäljning och här hittar man även souvenirer.

Senare på eftermiddagen fortsätter rundturen på Buda-sidan: Slottsdistriktet med Buda-slottet (fotostopp), Mattiaskyrkan (frivillig entréavgift) och Fishermans Bastion (frivillig entréavgift).

Efter turen åter till hotellet.

Middag på egen hand.

Övernattning på Regency Suites Hotel Budapest ****

Dag 3: – Lördag 21/9 – 13 Termalbad och Folklore show

Frukost på hotellet.

Budapest kan med rätt kallas för spa-staden och vi ska besöka ett av baden – Gellért Termalbadet. Det massiva Gellért-badet finns i samma komplex som Hotel Gellért i Budapest. Badet är uppdelat i inom- och utomhusbad och det finns många olika bad, bassänger och termala källor. Gellért-badet är en mycket lugn och avkopplande plats där du kan simma eller bara sitta i något av baden och njuta. Det finns möjlighet att boka självvalda wellness-paket (t ex massage) i förväg om man inte vill bada eller vill komplettera sitt badande. (Kontakta oss om priser och tillänglighet)

Efter ca 4 timmar transfer tillbaka till hotellet.

Lunch på egen hand.

Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter.

På kvällen avskedsmiddag kombinerat med vinprovning och folklore show. Transfer till ”vinstaden” Budafok en bit utanför Budapest där vi får bekanta oss med ungerska viner och äta en god trerätters middag. Som fantastisk avslutning på denna sista kväll i Ungern får vi också se en fin show framfört av ungerska dansare.

Efter middagen transfer tillbaka till hotellet.

Övernattning på Regency Suites Hotel Budapest ****

Dag 4: – Söndag 22/9 – 13 Hemresa

Efter frukosten är det dags att avsluta vår resa i Ungern och Budapest och transfer till flygplatsen för flyg hem följer.

Pris: Minimum 15 personer

Delat dubbelrum: 6.890 kr/person -500 kr om beställning före 18/7

Enkelrum: 7.990 kr -500 kr om beställning före 18/7

Ingår:

TOR flygbiljett Arlanda-Budapest

3x nätter på Regency Suites Hotel Budapest, centralt beläget 4-stjärnigt hotel med frukostbuffet

http://regencyhotelbudapest.com/

1x 1,5 tim kryssning på floden Donau med buffetmiddag med varma och kalla rätter inklusive välkomstdrink, 1 flaska mineralvatten eller läsk, 1 glas vin

1x sightseeing i Budapest (inga entréavgifter inkluderade)

1x bad på Gellért Thermalbad inklusive skåp för klädförvaring

1x vinprovning (4 olika sorters viner) och middag med folklore show i Budafok inklusive 3 rätter, 2 glas vin (rött eller vitt) 1 mineralvatten och 1 kaffe

Busservice och svensktalande guideservice under programmen

2x transfer: flygplats- hotel- flygplats (utan guide)

Lokal turismskatt

Ingår ej:

Måltider utöver nämnda i programmet.

Måltids

Hoppas att vi kan göra det! Anmäl dig före den 19 juli!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*