Welcome to SO Stockholm Gallery on the 17th of June 16:00 pm to 19:00 pm & Feeögood

Här kommer INBJUDAN!!!!

Välkommen Inspiratörer från scen, avslappnat mingel, välfylld goodiebag, kylda drycker, pop up shopping och present till medlemmar innan en välbehövd semester!
… Shenets vårsäsong går mot sitt slut efter en fantastisk lunch med Smarta Saker och vi firar in sommaren med ett riktigt sommarmingel med utställare kring skönhet och välmående!. Möt bla Emma Tajiou och Maria Ottosson, Lobby Design som har ett nytt snabbt och billigt sätt att branda din start-up/business.
Tid: Måndag den 17 juni 17.00-19.30
Plats: So Stockholm i Kungsträdgården OSA HÄR
GOODIEBAG – Shenetmedlemmar får dessutom fina fjärilsörhängen från smyckesdesignern Sofia Weman I förgyllt silver (värde 350 kr) Först till kvarn gäller – att anmäla dig till eventet och att dyka upp – du kan också snabbt bli medlem här!
Svalkande Briska serveras
Fri entré –
Bjud in de du vill sommarmingla med! Passa på att shoppa sommarfavoriterna – utvalda kläder och accessoarer från Jenny Grettve, ballerinor i glassiga färger från Ballerina Closet och smyckena som matchar brännan från Sofia Weman och Rebecka Bonaparte. På plats är även EGOBOOSt och Älskade Hem som ger tips från redaktionen. EGOBOOST lyfter kvinnligt entreprenörskap i Almedalen och söker entreprenörer som kan vara förebilder för andra. Älskade Hem ger tips för sommarfesten!
Audi och Miss Lopez visar Audi Cab – anmäl intresse att provköra, och ta samtidigt chansen att vinna ett HELT dygn med en audi cab!
http://www.misslopez.se/tag/miss-lopez-audi

Wanja Bellander, känd profil från Uppfinnareföreningen visar upp sin hälsoapp GOOD4ME som hjälper dig gå ner och hålla vikten. Lisen Sundgren, talesperson på Weleda är på plats och visar hårprodukter för vackrare hår i sommar. Lisen är även aktuell med nya boken. Lisens Gröna Värld. Missa inte två fina utställningar på So Stockholm innan sommaren. På Nationaldagen 6 juni visas ett samtida Sverige bla med en uppdaterad version av nationaldräkten från nylanserade Daladräkt. Den 14-16 juni ges en hyllning till det svenska ursprunget i utställningen SKOGEN I MIG med konstnärerna Karin Wiberg (skulptur) Vincent Skoglund (foto-Vincent ljussätter vår vackra skog!), Jenny Grettve kläder och accessoarer i konstnärlig kontext och den drömska elektropoptjejen Ann-Sofie Lundin – MIN STORA SORG som uppträder på vernissagen fredagen den 14e OSA
Välkommen!
Sign up on Facebook too!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*