New York, New York!

Hej vänner!

Nu kan du följa med Miss Lopez till New York! Ja, det är sant, den efterlängtade resan blir av och det snart! Redan i maj kan du hänga med Miss Lopez  på de häftigaste barerna och restaurangerna, kolla in de mest omskrivna sevärdheterna och shoppa i de trendigaste affärerna i världens huvudstad.

Times square, en dröm som blir verklighet om du följer med oss till New York den 22-26 maj! Anmäl dig till: jens@smallmedia.se genom att skicka en bekräftelse senast den 22/1.Vi bor på Holiday Inn Soho på bekvämt avstånd från Little Italy och Greenwich Village, nära allt som The big apple har att erbjuda.

Programmet ser ut som följer:

Dag 1:

Avresa från Arlanda till New York, transfer till vårt hotell i Soho, välkomstdrink och sedan gemensam middag på trendiga Restaurang 230 Fifth med utsikt över Manhattan skyline.

Dag 2:

Miss Lopez leder en inspirerande förmiddag i ”Womanhood”-ens tecken. Shopping i Soho. Miss Lopez tar med er till sina bästa butiker, eller så går ni runt själva och njuter av världsstadens utbud. Fria aktiviteter men vårt förslag är middag på River Café – för utsikten, drinkarna och maten (under Brooklyn Bridge med utsikt mot Manhattan) Bokas på förfrågan. Nattklubb för de som vill. Bokas också på förfrågan.

Dag 3:Guidad tur med svensktalade guide runt Manhattans klassiska sevärdheter. Klassisk shopping runt 5th Avenue. Möjlighet till besök på bla. Saks, Apple Store, FAO, NBA Store, Gucci och Versace. Miss Lopez ger dig sina bästa tips. Egen tid. Vårt förslag: Middag på Nobu – Lyxig japanare med avsmakningsmeny. Nyöppnad uptown och orginalet i Tribeca (med Robert De Niro som delägare). Bokas på förfrågan. Sedan drink på A60– Bohemiskt möter modern elegans i Sohos bästa restaurang- och shoppingkvarter. Nattklubb för de som vill.

Dag 4:

Brunch på Pastis i heta Meatpacking District. Egen tid i New York: vårt förslag är en picnic i Central Park. Miss Lopez-tips: Ladda ner Central park-appen så hittar du rätt. Middag, vårt förslag: Gramercy Tavern – bra traditionell amerikansk krog. Nattklubb för de som vill (bokas efter intresse).

Dag 5:

Egen tid. Transfer till flygplatsen. Avresa Stockholm.

Pris: Pris: SEK 17 695 per person

Resan bokas senast 22 februari 2013 genom att maila en skriftlig bekräftelse till jens@smallmedia.se

Handpenning om SEK 5000 per person erläggs vid boknings-tillfället. Resterande belopp skall vara Small Media tillhanda senast 30 dagar innan avresa.

Frågor besvaras av Small Media på telefon 08-410 392 00.

Programmet i sin helhet med priser och tider hittar du också under events på Miss Lopez facebooksida.

Vi ses i New York i vår!.

Viva shopping och New York!

FEELGOOD WOMANHOOD


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*