Bland minglare och jurister på Royal Palace!

Hej vänner!

Idag är det Miss Marie som bloggar eftersom Miss Lopez är mer busy än någonsin. Hon susar runt på olika möten och har knappt tid att ta en paus. I går hann hon i alla fall med att presentera Reverts vackra tyger för företaget Cushion me happy på Östermalm.

Sen fortsatte dagen med mingel på Stockholms slotts livrustkammare tillsammans med stadens juristkår. Det var Stockholms handelskammares skiljedomsinstitut som hade branschdag och vi lyssnade på flera intressanta föredrag. Bland annat berättade Sveriges OS-medaljör i höjdhopp, Kajsa Bergqvist, om sin fantastiska karriär.

Miss Lopez trivdes i de vackra lokalerna med konstföremål och tavlor från Sveriges ärorika förflutna.

Vinnarskallen Kajsa Bergqvist berättade om sin kamp för att bli världsrekordhållare i höjdhopp.

Här minglade stadens jurister med varandra och andra intresserade.

Just det, vi måste ju berätta om det kungligt fina mottagandet också. Vinglasen stod och väntade i galleriet tillsammans med små läckra snittar.

Sen ville Miss Lopez få en fläkt av sitt hemland Spanien.

På Cervantesinstitutet berättade journalisten och spanienexperten Thomas Gustafsson om Spanien och dess utveckling. Miss Marie blev 400 kronor fattigare eftersom hon köpte Thomas två fina (och tjocka) böcker om Spaniens historia i dåtid och nutid: Spanien, en färd genom historien och Spanien, en stat, flera nationer. Kvällslektyr som man verkligen kan somna till.

Sen blev det förstås mingel med tapas och vin. Och Thomas signerade sina böcker tillsammans med Miss Lopez.

Oj, vi glömde en sak. Miss Lopez hann med att undervisa i spanska också, som VD för Miss Lopez hushållstjänster som erbjuder läxläsning, barnpassning och städning vid behov.

Viva tapas, vin, Sverige och Spanien!

FEELGOOD WOMANHOOD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*