Kvinnorna gillar att träna på Rosa Skrot!

Hej vänner!

Det var väldigt intressant för Miss Lopez och Miss Marie att besöka ett gym för bara kvinnor. Det har vi väntat länge på. Rosa Skrot är tänkt som en  klubb för kvinnor där vi ska kunna träffas, prata om våra  intressen och knyta nya kontakter samtidigt som vi kommer i form och ökar vårt välmående. Because we are worth it!

På gymmet går det mesta i kvinnligt rosa och ni kan också passa på och ta en fika eller ha ett litet möte i det trivsamma caféet vid receptionen innan ni kastar er över styrketräningsmaskinerna eller gruppträningspassen. Här ordnas också events för olika företag som har anknytning till hälsa och välmående.

På Rosa skrot kan vi träna precis de kroppsdelar som är viktiga för oss kvinnor att hålla i trim. Miss Lopez mage, rygg och lår får sig en genomkörare.

Här tränar Miss Lopez för att få starkare benmuskler.

Musklerna i axlarna och överarmarna behöver också stärkas inför vårsäsongen.

Den här boxningssäcken tycker Miss Lopez mycket om. Det tar bort alla frustrationer när man slår på den.

Miss Lopez har redan börjat öva inför sommarens maratonlopp.

På Rosa skrot tränar inga män – det är inte så att de är portförbjudna, men träningscentret är speciellt anpassat för kvinnors behov. Det behöver vi verkligen så vi kan känna oss avslappnade när vi tränar!

Lokalen ligger centralt på Södermalm (T-bana Mariatorget) och bäst av allt – du behöver inte köpa ett årskort för att träna på Rosa Skrot! Du kan betala månadsvis eller med klippkort och träna precis så mycket som du vill – det är precis så som Miss Lopez och Miss Marie vill ha det!

Intresserad? Gå till www.rosaskrot.se och läs mer om träningsformer, träningstider och priser.

Viva hälsa och välmående!

FEELGOOD WOMANHOOD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*