Behöver du barnflicka i Stockholm? Kontakta Miss Lopez Nanny! & Feelgood Womanhood…

Hej!

Nu Miss Lopez nanny i Stockholm :)

Barnvakt i Stockholm

Trygg och säker hjälp för småbarnsföräldrar som behöver en barnflicka / barnvakt / barnpassning/ förskolehamting  i Stockholm

Vi avlastar föräldrar och utbildar barnen

Miss Lopez nanny är hjälpen för småbarnsföräldrar som vill höja sin livskvalitet. Anlita en flexibel barnvakt som kan hjälpa vid återkommande tillfällen eller med kort varsel. Vi har en barnvakt för alla familjer och behov.
Hur ser Dina behov ut?
Har du egna aktiviteter eller annat som barnen inte kan följa med på?

Vill ni åka på en romantisk weekendresa och behöver en barnflicka som tar hand om barnen över helgen?

Har du arbetstider som krockar med förskola? Er nanny hämtar och lämnar från förskola/skola/fritids.

Vill du att en barnflicka/student hjälper till med läxläsning med fokus på SPANSKA?

Ni kanske önskar en barnvakt som talar SPANSKA för att träna  redan som ung

Behöver du fokusera på annat en stund och vill att barnen har någon att leka med under tiden?

Har barnen lov men du har ingen semester att ta ut?

Vi på Miss Lopez nanny har full förståelse för att varje familj har unika behov och önskemål.Därför engagerar vi oss lite mer än andra och skräddarsyr tjänsten så att den passar just Dina behov.

Kontakta oss på info@misslopez.se eller 073 578 70 50

Mer info om Miss Lopez Nanny i Stockholm:

Frihet

Som kund hos Miss Lopez nanny bestämmer ni själva över schemaläggningen.

Enkelt

När dagens timmar inte räcker till

Ingen i famlijen mår bra av att föräldrarna stressar på jobbet för att hinna hämta på förskolan i rimlig tid. Samtidigt ska inte våra små behöva uppleva arbetstid som en vuxen. Det är viktigt att få komma hem i iugn och ro med någon som har tid och kan uppmärksamma barnens behov till lek och pedagogik.

Barnen i fokus

Miss Lopez Nannys kunniga barnpassare lämnar och/eller hämtar på dagis på överenskommen tidpunkt och tar hand om barnen enligt en gemensamt framtagen plan.

Trygghet

Det är alltid samma av familjen utvald Nanny som tar hand om barnen. De flesta familjer har även valt ut en extra nanny för en ökad trygghet.

Våra barnvakter har alla en mycket hög kompetens, är polisregisterkontrollerade.

Barnvakt, barnpassning, läxläsning och dagishämtning kostar bara 156 kr/tim inkl. skatteavdrag och moms(efter kl 20:00 169kr/tim) UTAN krånglig prismodell och INGEN startavgift.

Paketerbjudande

För att Du som kund hela tiden skall få ut det mesta av våra tjänster till ett förmånligt pris erbjuder vi ett antal färdiga paket som du och din familj kan köpa. Ni väljer det paket som passar för just Era behov! Det betyder att en normal förbrukare kan komma ner i låga 149 kr/tim (vid köp av minst 20 timmar per månad) och att en storförbrukare i otroligt låga 131:97 kr/tim. (vid köp av minst 40 timmar per månad)

Om ni skulle utnyttja våra tjänster mer än paketet inkluderar, faktureras detta i efterhand precis som vanligt utan att Du som kund behöver tänka på någonting extra. Om inget paket riktigt matchar Era behov är Ni alltid välkomna att använda våra tjänster på löpande timme som vanligt.

För samtliga paket gäller förskottsbetalning via insättning på vårt PostGiro-konto. Ange alltid paketets kod samt vilken månad köpet gäller när du betalar via PostGiro. Kom ihåg att det kan ta några dagar att matcha en barnvakt, så ha gärna några dagars framförhållning när du köper om du inte reda är kund hos oss.

Villkor för köp av paket

För att Du som kund hela tiden skall få ut det mesta av våra tjänster till ett förmånligt pris erbjuder vi ett antal färdiga paket som du och din familj kan köpa. Ni väljer det paket som passar för just Era behov! Det betyder att en normal förbrukare kan komma ner i låga 149 kr/timoch att en storförbrukare i otroligt låga 131:97 kr/tim.

Om ni skulle utnyttja våra tjänster mer än paketet inkluderar, faktureras detta i efterhand precis som vanligt utan att Du som kund behöver tänka på någonting extra. Om inget paket riktigt matchar Era behov är Ni alltid välkomna att använda våra tjänster på löpande timme som vanligt.

För samtliga paket gäller förskottsbetalning via antingen PayPal eller insättning på vårt PostGiro-konto. Ange alltid paketets kod samt vilken månad köpet gäller för även om du betalar via PostGiro. Kom ihåg att det kan ta några dagar att matcha en barnvakt, så ha gärna några dagars framförhållning när du köper om du inte reda är kund hos oss.

Viva Miss Lopez nanny & må bra!

FEELGOOD WOMANHOOD with Miss Lopez Nanny!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*